طرز تهیه سوپ جو با شیر(یه افطار مناسب) - هنر سفره آرایی
X
تبلیغات
نماشا
رایتل
تاریخ : چهارشنبه 11 مرداد‌ماه سال 1391 | 08:19 ب.ظ | نویسنده : مهناز

مواد مورد نیازبرای ۴ نفر:

جو یا جو پرک۱ لیوان
آب مرغ یا گوشت۲ لیوان غلیظ
هویج۱ عدد متوسط
پیاز۱ عدد متوسط
شیر۱ لیوان
خامه۲ قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم



طرز تهیه:

در صورتیکه از جو  معمولی استفاده می کنید از شب قبل خیس کنید.اگر آب مرغ یا گوشت آماده نداریدمی توانید از نصف سینه مرغ و یا صد گرم گوشت ماهیچه استفاده کنید. جو را با آب گوشت و پیاز و هویج خرد شده و نمک و فلفل مخلوط کرده و روی حرارت ملایم میگذارید که بپزید.میزان ادویه غذا به ذائقه شما بستگی دارد. وقتی که جو خوب پخت و نر م شد، شیر و خامه را به آن اضافه کنید و بعد از اینکه ۵ دقیقه سوپ را از روی حرارت بردارید و سرو کنید و روی آنرا با جعفری و خامه  تزئین کنید.جعفری به سوپ عطر و طعم می دهد.

چنانچه آب گوشت یا مرغ ندارید . جو را همراه گوشت یا مرغ و سایر مواد با ۵ لیوان آب بپزید. سپس گوشتها را از سوپ در آورید و آنها را ریش ریش کنید و دوباره به داخل سوپ برگردانید و در آخر شیر و خامه اضافه کنید و با جعفری  و کمی خامه سرو کنید.