هنر سفره آرایی

هنر سفره آرایی

هنر سفره آرایی

هنر سفره آرایی

طرز تهیه سوپ سبزیجات

طرز تهیه سوپ سبزیجات

مواد لازم:
جو: برای هر نفر یک مشت
اب قلم یا اب گوشت: 4لیوان
گردن یا بال مرغ: 2-3عدد
هویج: 2-3عدد
قارچ: 7-10عدد
کلم پیچ سفید: 1عدد,خردشده
جعفری: 1 استکان , برای تزیین
رب گوجه فرنگی: 1/5قاشق
شیر: 2لیوان
خامه: 1پیمانه
فلفل دلمه ای رنگی: 1/5عدد
کنسرو ذرت: 1قوطی
پیاز: 1عدد متوسط
اب لیمو: مقداری
زعفران: به مقدار دلخواه
نمک وفلفل


طرز تهیه:

جو را با اب میگذاریم بپزد هویج را به ان اضافه میکنیم , کلم را ریز خرد کرده به ان اضافه میکنیم, فلفلها را به سوپ اضافه کرده ومیگذاریم بپزد بعداز10 دقیقه قارچها را اضافه میکنیم بعد از چند دقیقه شیروخامه را به ان اضافه میکنیم بعد از ان رب گوجه وابلیمو را اضافه میکنیم سپس زعفران حل شده را اضافه میکنیم تا رنگ سوپ نارنجی شود در اخر ذرت را اضافه میکنیم چون ذرت زود سفت میشود حالا سوپ اماده است.
اگر هویج را با اب مرغ بپزیم طعم شیرین ان از بین میرود و گوشتها را ریش ریش کرده وبه سوپ اضافه میکنیم در این صورت هویج را دیرتر اضافه میکنیم.
بعد با خامه وجعفری تزیین میکنیم.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد