طرز تهیه حلوا زعفرانی - هنر سفره آرایی
X
تبلیغات
نماشا
رایتل
تاریخ : شنبه 21 مرداد‌ماه سال 1391 | 02:04 ق.ظ | نویسنده : مهناز

مواد لازم

آرد گندم سبوس دار ۲۵۰ گرم (یا ۲ لیوان)

روغن مخصوص سرخ کردن ۱۷۰ گرم (یا ۱ لیوان سر خالی)
شکر ۲۰۰ گرم (یا ۱ لیوان)
آب ۱ پیمانه یا لیوان
گلاب ¼ پیمانه یا لیوان
زعفران آسیاب شده ½ قاشق چایخوری
هل آسیاب شده ½ قاشق چایخوری


طرز تهیه


در تابه گودی آرد را ریخته وباقاشق چوبی روی شعله متوسط گاز گذاشته وبهم میز نیم تاکمی رنگ آرد برگردد
سپس کره را ریخته باز بهم میزنیم نباید رنگ آرد تیره شود

شکر را اضافه کرده کم کم به هم میزنیم سپس گلاب وزعفران و هل پودر شده را اضافه میکنیم حلوا نباید سفت بشود واگر چنین شد با گلاب آن را شل کنید

طوری باشد که روغن بیندازد این حلوا اصلا به آب احتیاج ندارد