طرز تهیه سالاد فرانسوی - هنر سفره آرایی
X
تبلیغات
پیکوفایل
رایتل
تاریخ : پنج‌شنبه 27 مهر‌ماه سال 1391 | 04:53 ب.ظ | نویسنده : مهناز

مواد لازم


کلم سفید=یک عدد کوچک
کالباس=2 ورقه
کشمش=10-20 عدد
مغز گردو =5 عدد(خرد شده )
سس سالاد(سس سفید،آبلیمو( به مقداری که باعث ترش شدن بیش از حد سالاد نشود)فلفل سیاه،نمک ..)
هویج رنده شده = مقداری

طرز تهیه :
کلم سفید و کالباس را بصورت خلالی خرد کرده با کشمش و گرد و هویج رنده شده مخلوط می نمائیم و بعد سس را اضافه می کنیم. برای تزئین می توان از دو عدد گردو که به دو نیم شده استفاده کرد.
این سالاد بسیار خوشمزه می باشد.