آشنایی با روش تهیه‌ی دلمه‌ هلندی - هنر سفره آرایی
X
تبلیغات
نماشا
رایتل
تاریخ : یکشنبه 8 بهمن‌ماه سال 1391 | 03:23 ب.ظ | نویسنده : مهناز


پیاز را سرخ کرده و گوشت چرخ‌کرده، زردچوبه، نمک و فلفل را افزوده و تفت می‌دهیم.آشنایی با روش تهیه‌ی دلمه‌ هلندی


مواد اولیه:

گوشت چرخ‌کرده 300 گرم

خمیر نان باگت نصف پیمانه

نمک، فلفل و آب‌لیمو به میزان لازم

کلم برگ 500 گرم

روغن زیتون دو تا سه قاشق سوپ‌خوری

روغن مایع و پیاز داغ به میزان لازم

رب گوجه‌فرنگی دو قاشق غذاخوری

زردچوبه، سرکه و شکر به میزان لازم

پیاز متوسط خلالی خرد شده یک عدد


طرز تهیه:

* پیاز را سرخ کرده و گوشت چرخ‌کرده، زردچوبه، نمک و فلفل را افزوده و تفت می‌دهیم.

* سپس تکه‌های خمیر نان باگت و رب گوجه‌فرنگی را می‌افزاییم و می‌گذاریم تا سرد شود.

* برگ‌های کلم را آهسته جدا کرده و درون آب جوش می‌ریزیم، کمی که نرم شد، سپس آبکش می‌کنیم حالا هر برگ را آهسته باز کرده، از مواد مایه مخلوط شده می‌ریزیم و به صورت بقچه‌ای آن را پیچیده و درون قابلمه می‌گذاریم.

* سپس از سرکه، آب‌لیمو، شکر یا عسل و پیاز داغ به اندازه دلخواه به همراه روغن زیتون یک سس ملس درست کرده و روی کلم ریخته و روی حرارت گذاشته تا بپزد.


نکــته:

در هلند این غذا را هفته‌ای یک‌بار میانسال‌های این کشور به عنوان یک وعده غذای خود مصرف می‌کنند.

به جای شکر می‌توانید از عسل استفاده کنید.