گوشت قلقلی مکزیکی - هنر سفره آرایی
X
تبلیغات
نماشا
رایتل
تاریخ : شنبه 13 آبان‌ماه سال 1391 | 06:22 ب.ظ | نویسنده : مهناز

موادلازم:
تخم مرغ زده شده=یک عدد
خرده نان نرم=سه چهارم فنجان
شیر=یک چهارم فنجان
نمک=نصف قاشق چای خوری
پونه=یک چهارم قاشق چای خوری
فلفل=یک چهارم قاشق چای خوری
گوشت چرخ کرده=نیم کیلوزیتون=۲۴ عدد
گوجه فرنگی خرد شده=نیم کیلو
آب=نصف فنجان
پیاز خرد شده=نصف فنجان
آب گوشت ( یا آب مرغ )=یک فنجان
سیر خرد شده=یک حبه
سس فلفل
طرزتهیه:

تخم مرغ ، خرده نان ، شیر ، نمک ، فلفل و پونه را با هم خوب مخلوط کنید . گوشت چرخ کرده را نیز به آن اضافه کنید . ۲۴ عدد توپ گوشتی دور ۲۴ زیتون درست کنید . در یک قابلمه ، گوجه فرنگی ، نصف فنجان آب ، پیاز ، آب مرغ ، سیر ، یک چهارم قاشق پونه و سس فلفل را با هم مخلوط کرده و آن را به جوش آورید و یک ربع آن را بپزید . توپ گوشت را داخل سس ریخته و نیم ساعت آن را بپزید . گوشت ها را از سس بیرون آورده کنار بگذارید . سس را دوباره بجوشانید ، چربی اضافه آن را بگیرید . پس از ده دقیقه سس آماده است و می توانید آن را روی گوشتهای قلقلی سرو کنید .